Venice, the city of love...

    11 august 2011, o zi memorabila, o experienta fabuloasa pentru orice fotograf: am vizitat Venetia!
    Venetia este sinonima cu romantismul. Nu intamplator i se mai spune "Orasul indragostitilor". Vestita gondola poarta iubirea prin cele mai tainice locuri, iar cantecele gondolierilor completeaza un tablou minunat, la care orice cuplu viseaza. Un oras magic, plin de pasiune.
    Exista o legenda care spune ca, daca te saruti cu persoana iubita chiar in momentul in care gondola trece pe sub Puntea Suspinelor ("Ponte dei Sospiri"), dragostea voastra va fi vesnica si va depasi orice obstacol. O alta legenda vorbeste despre o familie in care erau sapte surori, una mai frumoasa decat cealalta, cu exceptia uneia, care era foarte urata. Pana intr-o seara cand pe cer au aparut sapte stele, sase luminoase si una ceva mai palida. Dintr-o data, ultima a devenit cea mai stralucitoare dintre toate si astfel si fata a devenit cea mai frumoasa dintre surori. Puntea Suspinelor aminteste si de suferinta lui Casanova, vesnicul indragostit care a iubit 132 de femei.
    Venetia, orasul celor 118 insule, 354 de poduri si 177 de canale. Se spune ca nu ai vazut cu adevarat Venetia daca nu ai vizitat-o in timpul Carnavalului.
    Vizionare placuta!