What we can't do alone, we can do together.

    In aceste fotografii sunt catelusi dresati si crescuti de Fundatia Light into Europe, care urmeaza sa fie ghizi pentru oameni cu dizabilitati de vedere. Iar el este Dragos, un baiat extraordinar, nu vede cu ochii corpului, dar vede cu ochii sufletului si se bucura la maxim de orice.
    Iata cateva date despre ceea ce reprezinta aceasta fundatie:
    "Light into Europe este o fundatie de caritate fondata in anul 1986 in Marea Britanie, care si-a inceput activitatea prin servicii de asistenta umanitara si evacuare medicala pe calea aerului in tarile din Estul si centrul Europei. Din 1990 a fost prezenta si in Romania, desfasurandu-si munca in spitale, orfelinate si scoli de pe teritoriul tarii, cu programe de pregatire medicala si sociala, echipamente medicale si medicamente.

    Din 2004, Light into Europe a inceput in Romania dezvoltarea de proiecte dedicate copiilor si tinerilor cu deficiente senzoriale. In acest moment, fundatia are in derulare programe de sprijin educational si de pregatire pentru viata profesionala a acestora, cu scopul de a imbunatati calitatea vietii copiilor si tinerilor cu deficiente de auz sau de vedere.

    Fundatiei Light into Europe Romania a fost premiata de catre Centrul financiar londonez City of London si Lordul Primar, Alderman Nick Anstee, pentru recunoasterea contributiei deosebite la dezvoltarea serviciilor sociale din Romania."


Sursa: www.9am.ro.

Pagina lor de Facebook: Light into Europe.