Despre fotograf

    Povestea mea...

    Fotografia este o arta, iar pentru mine reprezinta o parte din viata.
    Intr-o zi de vara, pe cand aveam 12 ani, tata a reusit sa cumpere o camera foto compacta Sony. Avea 6 mpx. In momentul in care am facut prima fotografie, am simtit cum sufletul meu se umple de o bucurie de care nu prea eram constient, nu stiam sa o interpretez. Si am continuat sa fac ce-mi placea.
    Cu cat am crescut, cu atat am cautat sa aflu mai multe despre fotografie, sa intreb, sa admir, sa invat, pentru ca mai tarziu, dupa multi ani de munca, sperante, vise, si cu ajutorul lui Mihai Constantineanu, sa devin ceea ce mi-am dorit mereu: fotograf profesionist.

    Fotografiez tot ce-mi place, oriunde in tara sau in lume, iar prin ceea ce fac, vreau sa readuc la suprafata frumusetea lumii in care traim, lucruri mici, simple, puritate, naturalete, pe care foarte putini le mai observa.
    Imi plac foarte mult oamenii. Un singur cadru iti poate spune o poveste de viata. Unii zambesc dulce, altii transmit tristete, melancolie. Copiii sunt de-a dreptul uimitori prin felul lor de a trai. Bucurie, libertate, joc si viata.
    De aceea m-am hotarat sa fotografiez nunti. Ador nuntile! Niciuna nu seamana cu cealalta si la fiecare nunta in parte, detaliile sunt diferite, mirii sunt diferiti, totul e diferit. Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere profesional, dar si personal, atunci cand fotografiez o nunta. Este visul meu devenit realitate!

    Joseph Campbell spunea: "Urmeaza-ti fericirea, iar universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri".

    Daca aveti nevoie de un fotograf profesionist, care se implica trup si suflet in tot ceea ce face, pentru nunta dvs sau pentru botezul copilului nou-nascut, pentru orice aniversare(zi de nastere, nunta de argint sau de aur), festivitati sau petreceri sau daca aveti de transmis orice gand, parere sau sfat, lasati un mail la silviu.pal@live.com. Va voi raspunde cu foarte mare placere!